The Surge nejlepší poctou Dark Souls?
The Surge Novinka The Surge nejlepší poctou Dark Souls?

The Surge nejlepší poctou Dark Souls?

Michal Burian

Michal Burian

15

Myslí si to stránka soustředící se na RPG. Uvnitř nové gameplay záběry.

Reklama

Podle série Dark Souls vzniká spousta dalších her, které se snaží svést na úspěchu japonského hardcore RPG od FromSoftware. Často to ale končí fiaskem. Svůj druhý pokus brzy absolvuje německé studio Deck13. To v roce 2014 prostřednictvím City Interactive vydalo Lords of the Fallen, zatímco letos v polovině května to bude The Surge. Vzniká ve spolupráci s Focus Home Interactive.

Lords of the Fallen dopadlo rozpačitě, hlavně z důvodu nevýrazných a jednodušších bossů, absence střelných zbraní a také pokulhávala optimalizace a objevovaly se občasné pády. The Surge na tom má být mnohem lépe, stránka MMORPGcom tvrdí, že jde o nejlepší poctu Dark Souls. Tamní redakci se líbí hlavně svoboda při boji, kdy si hráč zvolí, na jakou část protivníka bude útočit. To je velmi důležité, při boji totiž tuhle část poškodíte a tím můžete zničit nějaké významné vybavení, které vám bude chybět při skládání lepšího brnění nebo zbraně.

Ve videu uvidíte crafting, vylepšování hrdiny, úpravu vybavení a samozřejmě dojde také na boj, který je často velmi brutální.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama