The Walking Dead: 400 Days s datem vydání a startovním trailerem
The Walking Dead Novinka The Walking Dead: 400 Days s datem vydání a startovním trailerem

The Walking Dead: 400 Days s datem vydání a startovním trailerem

Jan Kalný

Jan Kalný

16

Přídavná kapitola pro první sezónu The Walking Dead adventury od Telltale hlásí svůj brzký příchod. Vyjde v tomto týdnu.

Reklama

Přídavek pro herní adaptaci The Walking Dead od Telltale s podtitulem 400 Days nás usadí do role pěti lidí a vyprávět bude pět příběhů, které budeme moci hrát v libovolném pořadí.

Redaktoři z IGN dostali od Telltale Games zprávu s daty vydání. Evidentně si potrpí na epizodické vydávání her, nyní to platí i o vydávání. Již dnes se totiž přídavek objeví na americkém PlayStation Network pro konzole PlayStation 3. Zítra, tedy ve středu, si 400 Days užije běžný PC/Mac uživatel díky Steamu a oficiálnímu Telltale obchodu. Ve čtvrtek bude pro změnu ticho a až v pátek se dostane řada na Xbox 360. Necelý týden na to se objeví i na evropském PSN a nakonec ve čtvrtek 11. července si jej budou moci užít i majitelé iOS.

V neposlední řadě chybí PlayStation Vita verze, u které se pracuje na speciálním bundlu konzole spolu s The Walking Dead hrou a přídavkem 400 Days.

Cena 400 Days byla stanovena na necelých pět dolarů, respektive na 5 euro.

Již dříve jsme vás informovali, že 400 Days ovlivní druhou sezónu, která je plánovaná na letošní podzim. Takže si připravte své instinkty pro přežití, tohle bude totiž jízda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama