Thief v recenzích sbírá převážně šestky a sedmičky
Thief Novinka Thief v recenzích sbírá převážně šestky a sedmičky

Thief v recenzích sbírá převážně šestky a sedmičky

Michal Burian

Michal Burian

58

Recenze zahraničních magazínů nejsou přívětivé pro reinkarnaci prvotřídního zloděje. Co recenzentům nejvíc vadí?

Reklama

Dnes odpoledne zahraniční magazíny zveřejnily recenze na očekávanou reinkarnaci prvotřídního zloděje od Eidosu. Bohužel recenze nejsou zas tolik pozitivní. Většinou si Thief odnáší šestky a sedmičky, občas padla i devítka.

Zahraniční redaktoři tvrdí, že si dobrodružství za zlodějíčka Garretta užili, avšak s jedním velkým ale. Všichni od nového Thiefa očekávali spoustu krádeží a plížení. Nakonec se prý cítili jako myš v úzké chodbě, která je plná koček. Velkou roli v tom sehrál fakt, že novináři nenašli moc důvodů, proč by se do světa Garretta měli znovu vydat. Samotná kampaň by měla vystačit na nějakých 10 hodin. K tomu si přičtěte ještě sidequesty v podzemí a plnohodnotný Challenge mód, jenž funguje velmi podobně jako Mercenaries v Resident Evil. Pochopitelně se zaměřením na stealth místo boj.

Většina se shodla na povedené atmosféře a možnostech postupu, které budete postupně objevovat. Možná to by mohl být jeden z důvodů, proč si znovu Thiefa po dokončení zahrát. Dobrý dojem ze hry kazí neohrabaná umělá inteligence se spoustou chyb a bohužel i nesouvislý příběh. Naštěstí kradmý pohyb funguje dobře a level design se taky vydařil.

Nakonec to vypadá, že to nebude zas tak hrozné. Recenzi od nás můžete očekávat koncem týdne. Cenega teprve dnes dostala review verze.

Thief u nás vychází tento pátek pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360, na PC s českými titulky.

    Reklama
    Reklama

    Komentáře

    Nejsi přihlášený(á)

    Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

    Rychlé přihlášení přes:

    Google Seznam Discord Discord
    Reklama
    Reklama