Thief vám umožní upravit si interface
Thief Novinka Thief vám umožní upravit si interface

Thief vám umožní upravit si interface

Michal Burian

Michal Burian

10

Budete si moci zvolit, zda chcete, aby se na obrazovce ukazovalo zdraví, minimapa, míra ohrožení a mnoho dalšího. <strong>Navíc tři speciální obtížnosti</strong>.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia Eidos Montreal si při vývoji restartu Thiefa uvědomuje, že jde o známou značku, na kterou spousta hráčů vzpomíná v dobrém. Možná kvůli tomu se rozhodli konzultovat kroky s fanoušky a především jim umožnit si hru přizpůsobit. Thief byla kdysi dávno celkem složitá hra, nebylo by tedy divu, kdyby Eidos nový díl poněkud zjednodušil, aby zaujmul větší množství hráčů a lépe se prodával. To se také stalo. Zkrátka nepřijdou ale ani zarytí experti na zlodějničky.

Právě ti si totiž budou moci upravit interface podle svého a sami si nastavit, zda chtějí, aby se jim na obrazovce zobrazovat ukazatel zdraví, minimapa, míra ohrožení, interaktivní předměty, Waypoint značky, aktualizace deníčku nebo různé rady. Na změny se můžete podívat níže, kde jsou dva animované obrázky. Všimněte si, že ukazatelé mohou postupně mizen, objeví se jenom na chvilku.

Aby toho náhodou nebylo málo, tak autoři připravují i tři speciální obtížnosti. Příznivci hardcore hraní jistě ocení obtížnost Ultimate Thief, která vás po smrti hodí na samotný začátek hry, stejně tak pokud neuspějete. Navíc pokud nepřítel spustí alarm, znamená to automaticky konec. Zapomenout budete muset i na upgrady.

Druhou nejtěžší obtížností bude Legendary Thief, kde budete moci využít pouze základní věci, včetně šípů, zatímco Classic Thief vám dovolí uložit hru jen na konci každé kapitoly.

Pokud jste sérií Thief nepolíbení, nemusíte se bát, chybět nebudou ani klasické obtížnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama