Thief využije možnosti DualShocku 4
Thief Novinka Thief využije možnosti DualShocku 4

Thief využije možnosti DualShocku 4

Michal Burian

Michal Burian

6

LED Light Bar (Světelný panel LED) na horní straně ovladače vás bude upozorňovat, zda je hlavní hrdina vidět nebo ne. Když bude ve stínu, tak světlo na gamepadu nebude svítit.

Reklama

Sony v únoru představila zajímavé možnosti DualShocku 4 jako je touchpad a LED Light Bar (Světelný panel LED), přičemž uváděla i různé příklady, které obohatí zážitek hraní her na konzoli PlayStation 4.

Dnes jsme se dozvěděli, že Eidos Montreal těchto možností u PS4 verze stealth akce Thief využije. Konkrétně bude Light Bar svítit podle toho, kde se Garrett zrovna pohybuje. V osvětlené místnosti bude svítit, zatímco když hlavní hrdina bude ve stínu, tak světlo na gamepadu svítit nebude.

Touchpad bude zase využit pro rychlý pohyb v menu a navigační mapě, stejně tak při výběru zbraní. Pomocí gyroskopického senzoru bude Garrett střílet, respektive zaměřovat lukem. Pochopitelně bude na výběr i klasické zaměřování.

Závěrem vyprávění producent Stephane Roy na PlayStation blogu prozradil, že uvažují i o využití headsetu. Foukáním do mikrofonu byste sfoukli svíčky apod. Zatím jde ale pouze o experiment, který není potvrzen. Co byste na takovou funkci řekli?

Závěrem dodejme, že v balení s PS4 bude mono headset, ovšem konzole bude podporovat i ty, které jste si zakoupili pro PS3.

Nový Thief je v plánu na únor příštího roku ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, PC, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama