THQ Nordic připravují 55 her
Novinka THQ Nordic připravují 55 her

THQ Nordic připravují 55 her

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

35 z nich nebylo ještě oznámeno.

Reklama

Rakouská společnost THQ Nordic (dříve Nordic Games) se stává významným hráčem ve světě videoher. Za poslední dva roky koupila spoustu kdysi oblíbených značek, ve kterých vidí budoucnost. V rychlosti připomenu taktickou akci Delta Force, off-road závody Baja, puzzle plošinovku de Blob, Commander Keen, TimeSplitters, Alone in the Dark nebo Act of War. Společně s dalšími jde o velký zástup projektů na následující roky.

O tom vypovídá i nová zpráva. THQ Nordic potvrdili, že koncem posledního čtvrtletí mají ve vývoji 55 her. Z nich rovných 35 nebylo ještě oznámeno. To je spousta her a jde to ruku v ruce se včerejším nákupem. Včera došlo k potvrzení o akvizici společnosti Bugbear Entertainment (tvůrci Wreckfest, Ridge Racer: Unbounded) a studia Coffee Stain (Goat Simulator). Předtím to zase byly práva na Kingdoms of Amalur a ještě předtím Koch Media s Deep Silver, což znamená i značky Saints Row, Dead Island a Metro.

THQ Nordic nestaví pouze na vlastních značkách. Dohodla se s vydavatelskými domy Codemasters, Square Enix a Sega na distribuci jejich her v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama