Novinka THQ Nordic uspořádá vlastní konferenci

THQ Nordic uspořádá vlastní konferenci

Jan Urbančík

Jan Urbančík

18

Moderovat ji bude Geoff Keighley a těšit se máme na 6 nových oznámení.

Reklama

Je to už 10 let od založení společnosti Nordic Games, která se později spojila s pozůstatky THQ, čímž v roce 2016 vznikla dnes již dobře známá firma pod názvem THQ Nordic. Kulaté výročí se společnost rozhodla oslavit ve velkém stylu a oznámila, že uspořádá vlastní konferenci.

Akce je naplánována na 17. září a začne ve 21:00 našeho času. Čeká nás oznámení 6 nových her, přičemž se máme těšit na pokračování populárních her i návrat legendárních sérií. Kromě toho uvidíme také nové záběry z ELEX 2 a Expeditions: Rome.

Co by se na konferenci mohlo ukázat, to je těžké odhadnout. Pod THQ Nordic spadá nespočet studií, mimo jiné Black Forest Games, Piranha Bytes, Purple Lamp Studios, Gunfire Games, Experiment 101, slovenské Nine Rocks Games či české Ashborne Games. Co se týče samotných značek, THQ Nordic vlastní práva na Alone in the Dark, Desperados, Destroy All Humans, Gothic, Darksiders, Jagged Alliance a spoustu dalších. Nemluvě o tom, že celá společnost spadá pod giganta Embracer Group, který vlastní také Saber Interactive, Koch Media či Gearbox.

Nechme se tedy překvapit, protože dělat zde jakékoli predikce by bylo opravdu zbytečné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama