THQ Nordic vyměnili E3 za fotbal
Biomutant Novinka THQ Nordic vyměnili E3 za fotbal

THQ Nordic vyměnili E3 za fotbal

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na prezentace her BioMutant a Darksiders III si budeme muset počkat do srpna.

Reklama

Mistrovství světa ve fotbale (v Rusku) je pro vydavatelství THQ Nordic důležitější než E3 v Los Angeles. Do amerického velkoměsta se každý rok sjíždí společnosti z celého světa, aby přítomným novinářům a hráčům ukázaly své tituly. Na prezentace her od THQ Nordic, mj. BioMutant a Darksiders III si ale budeme muset počkat na srpnový Gamescom v německém Kolíně nad Rýnem. Zástupci firmy budou i o měsíc později na PAX West v Seattlu.

Na Gamescomu a PAX West mají být kromě titulů BioMutant a Darksiders 3 ukázány i hry Fade to Silence a Wreckfest, stejně tak nějaké novinky.

Máme podezření, že s tím fotbalem si dělají v THQ Nordic pouze srandu. Jde totiž o společnost z Rakouska, kde fotbal není tak důležitý, oproti Německu, Francii, Španělsku, Itálii či Brazílii. Spíše v tom bude něco jiného, třeba jen nechtějí ukazovat své hry v rozpracované verzi.

I když THQ Nordic vynechají E3, neznamená to, že v té době nemůže vyjít nějaký nový trailer nebo informace o jejich chystaných hrách

Biomutant je akční adventura s RPG prvky a netradičním hlavním hrdinou, která vyjde v letošním roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Darksiders III je zase pokračování vcelku oblíbené série a máme ho očekávat také letos pro PC, PS4 a Xbox One.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama