Tiskovka Sony bude ve znamení velkých oznámení od japonských vývojářů
Novinka Tiskovka Sony bude ve znamení velkých oznámení od japonských vývojářů

Tiskovka Sony bude ve znamení velkých oznámení od japonských vývojářů

Michal Burian

Michal Burian

27

Japonští vývojáři se z mobilní platformy vracejí ke konzolím. Dočkáme se Bloodborne 2? <strong>Chybět nebude God of War, Uncharted, Spider-Man a další</strong>.

Reklama

Kdo si v úterý ráno přistane a bude od tří hodin našeho času sledovat tiskovou konferenci Sony na E3, ten nebude litovat. Alespoň tyhle slova vyslovil generální ředitel americké pobočky, který vnadí na velká oznámení týkající se japonských her.

Při té příležitosti Shawn Layden poznamenal, že japonští vydavatelé a vývojáři se z mobilní platformy vracejí zpět na konzole, což je pro Sony velice důležité. Důkazem budiž Resident Evil 7: biohazard, Nioh, NieR: Automata, Persona 5 a Final Fantasy XV.

„Na E3 budeme mít několik velkých oznámení,“ řekl Layden v rozhovoru pro Time.

O co by mohlo jít? Dlouhou dobu se spekuluje nad pokračováním hardcore RPG titulu Bloodborne. Otázkou zůstává, zda na něm skutečně dělají FromSoftware, je dost možné, že to bude jiné studio, ale nechme se překvapit. Když se generálního ředitele zeptal magazín Glixel na spolupráci s FromSoftware, dostali odpovědět, že se zeptat mohou, ale nic jim neřekne.

Jaký titul od japonských vývojářů na tiskovce PlayStationu očekáváte?

Pro Glixel Layden ještě potvrdil, že na E3 uvidíme God of War (bude v otevřeném světě), Uncharted: The Lost Legacy, Spider-Mana od Insomniac Games, Days Gone od Sony Bend Studio a Gran Turismo Sport od Polyphony Digital. Možná dojde i na novou hru od Sucker Punch (inFamous a Sly Cooper).

Každopádně, tiskovka Sony má být tentokrát plná zajímavostí a méně ukecaná. Ostatně to potvrdila Sony dnes oznámením, kolik se prodalo PS4, PS4 Pro, PS VR a Horizon: Zero Dawn. Před několika lety by si tohle společnost nechala na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama