Titanfall 2 oficiálně oznámen
Titanfall 2 Novinka Titanfall 2 oficiálně oznámen

Titanfall 2 oficiálně oznámen

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

K plnohodnotnému odhalení hry dojde 12. června, zatím se můžete podívat na krátký teaser.

Reklama

Skutečnost, že studio Respawn Entertainment pracuje na pokračování povedeného Titanfallu, je už dlouhou dobu veřejným tajemstvím, které zaměstnanci studia ani lidé z EA nijak nevyvraceli, spíše naopak. Oficiálního oznámení jsme se ale dočkali až nyní.

Hra očividně ponese prostý název Titanfall 2 bez jakéhokoliv podtitulu, a opět se samozřejmě vrátí robotičtí titáni, kteří by tentokrát měli mít k dispozici nové hračky. Přinejmenším nové hračky pro boj zblízka. A to je asi tak všechno, co se dá vydedukovat z krátkého teaser traileru. Tedy pokud nepočítáme jméno James Macallan na únikovém modulu, jež naznačuje návrat známých postav z prvního dílu.

Z dřívějška ale víme například to, že by tentokrát neměla chybět ani singleplayerová kampaň. Přítomnost tradičního singleplayeru zatím není na 100% potvrzená, ale všechno nasvědčuje její přítomnosti.

Plnohodnotného odhalení hry v podobě gameplay traileru se dočkáme 12. června, tedy v rámci tiskové konference EA, která se uskuteční pár dní před startem letošní E3 v Los Angeles.

Naštěstí se potvrdily zprávy o tom, že pokračování Titanfallu nevynechá PlayStation 4. Titanfall 2 tudíž vyjde na PC, Xbox One a PS4. Teď ještě doufat, že si vedení Respawnu stále myslí, že vydat PC verzi prvního dílu jen na Originu byla chyba a že Titanfall 2 zamíří i na Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama