Top Spin 4 oznámen
Top Spin Novinka Top Spin 4 oznámen

Top Spin 4 oznámen

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Patříte mezi fanoušky tenisu? Pak můžete jásat, jelikož se série simulátorů Top Spin vrací ve svém čtvrtém pokračování.

Reklama

To dnes oznámilo studio 2K Sports. Titul má na svědomí pobočka 2K Czech a chystá jej pro příští rok na konzole PS3, Xbox360 a Wii. Je nám slibováno mnohem pohodlnější ovládání, audiovizuální zpracování, ze kterého spadne čelist, a také speciální údery a pohyby pro každého s hráčů. Co ještě? Čeká nás vylepšená prezentace ve stylu televizních přenosů a jedny z nejpodrobnějších a největších soupisek a žebříčků hráčů současnosti.

„Top Spin 4 je na dobré cestě stát se nejrealističtějším a nejzábavnějším tenisem série Top Spin,“ řekl šéf vývoje 2K Sports, Greg Thomas. „Pro čtvrtý díl se tým chystá překročit svou vlastní laťku a nabídnout hráčům vysokou míru realismu v hratelnosti, světových hráčích i stadiónech, autentickou zvukovou stránku nahranou z velké části z opravdových zápasů a nakonec i inovativní ovládací schéma.“

Top Spin 3 vyšel v roce 2008 a těšil se velmi pozitivním hodnocením jak hráčů, tak kritiků. Jsme si tak téměř jisti, že chystaný díl nebude vyjímkou. Více informací vám přineseme brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama