TopCD má kromě Traktor Simulátor 3 další simulátory
Novinka TopCD má kromě Traktor Simulátor 3 další simulátory

TopCD má kromě Traktor Simulátor 3 další simulátory

Michal Burian

Michal Burian

12

Po Traktor Simulátor 3 si můžete zahrát Policejní, Dřevorubecký nebo simulátor odtahového vozu.

Reklama

Před několika dny česká distributorská společnost TopCD vydala na českém a slovenském trhu Traktor Simulátor 3 (v originále Agra Simulator 2012), ale to není vše, zahrát si můžete i další simulátory pro chtivé hráče, kteří se alespoň virtuálně stanou někým úplně jiným.

Traktor Simulátor 3 nabízí propracovanější prostředí, grafický kabátek a také fyziku pohybu. "Idylické venkovské prostředí se opět změní v prosperující farmu, kde to šlape a kde se traktory nezastaví celý den. Základní trojlístek "pěstování-chov dobytka-správa strojů" zůstává zachován. Posečená tráva může posloužit jako krmivo a hnůj z chléva jako hnojivo využitelné na polích. Výtěžky z farmy a chléva (mléko, vejce, obilí ap.) lze prodat na více místech na mapě."

"Orat pole neumí ani World of Warcraft. To umí jen Traktor Simulátor," reklamní slogan TopCD.

"Farmařením si vybuduješ finanční zdroje umožňující další růst farmy. Vylepšení garáže ti uvolní místo na lepší stroje. Modernější stroje ti umožní pracovat rychleji a obhospodařovat větší lány půdy. Automatizované chlévy se postarají o krmení zvěře a ušetří ti čas. Množící se dobytek můžeš prodávat na trhu. Nepřepal začátek, abys měl dost financí na další nákupy nebo opravy porouchaných strojů. A že bude z čeho vybírat - pluhy, secí stroje, lisy či samosběrací vozy dělané podle skutečných předloh, kombajny a traktory, prostě tradičně bohatý vozový park."

My jsme si nový “fenomén“ vyzkoušeli a oproti konkurenčnímu dílu (Farming Simulator 2011) nabízí mnohem propracovanější umělou inteligenci. Stačí si totiž najmout pracovníka a například mu určit traktor se sečkou, vybrat plodinu a poslat ho na pole, kde bez větších problémů zasaje. Uvidíme, jak Traktor Simulátor 3 uspěje, až na podzim vyjde Farming Simulator 2013 od Comgadu.

TopCD závěrem na svých stránkách dodali: “Už chvíli po vydání se nám začaly množit různé ohlasy a je jasné, že je o hru slušný zájem. Máme v úmyslu ji v budoucnu ještě rozšířit o populární Zetory, ale zatím nemůžeme uvádět žádné bližší informace. Ozveme se, až to bude aktuální. “

Traktor Simulátor 3 koupíte v našem obchodě Xzone.cz za skvělých 298 Kč s českými titulky.

Jaké další simulátory máte na výběr?

Zároveň s vydáním Traktor Simulátor 3 se český distributor pochlubil dalšími kousky, které si můžete zakoupit. Jde tak například o Policejní simulátor. Ve Dřevorubeckém simulátoru si ověříte rčení "když se kácí les, lítají třísky", neboť budete vyjíždět do náročného terénu s těžkou dřevařskou technikou všeho druhu. V titulu Metro: simulátor londýnské podzemky zase můžete řídit metro na linkách v Londýně. A pokud se vám zdá, že je toho stále málo, tak letos v létě vyjde ještě simulátor odtahových vozů, kde vlastníte veliké, věčně ucpané parkoviště a flotilu odtahových vozů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama