Torment: Tides of Numenera u nás pouze ve standardní edici
Torment: Tides of Numenera Novinka Torment: Tides of Numenera u nás pouze ve standardní edici

Torment: Tides of Numenera u nás pouze ve standardní edici

Michal Burian

Michal Burian

3

Sběratelská edice se v českých a slovenských obchod bohužel prodávat nebude.

Reklama

O distribuci očekávaného RPG titulu Torment: Tides of Numenera od inXile Entertainment se na našem trhu stará společnost Playman. Ta v prosinci původně slibovala, že se v českých a slovenských obchod budou kromě standardní edice prodávat i sběratelské edice. Bohužel k tomu nedojde, situace se změnila.

Sběratelská edice kromě samotné hry zahrne soundtrack na CD, cestovatelskou příručku v tištěné i digitální podobě, artbook, sochu, tištěnou mapu světa, talisman a brnění pro vaší postavu. To vše bude zabaleno ve sběratelské krabici.

V České republice a na Slovensku se hráči musejí spokojit s takzvanou Day One edicí. K ní vám v našich obchodech Xzone.cz a GameExpes.sk dáme navíc sběratelský steelbook společně se soundtrackem na CD, digitálním průvodcem hrou, tištěnou mapou světa a brněním Mindforged Synthsteel.

Torment: Tides of Numenera je nástupce kultovního RPG Planescape: Torment, na kterého se čekalo dlouhých 17 let. Jde tak o tradiční izometrické RPG klasického střihu, s propracovaným příběhem, charaktery, pokročilými volbami a v neposlední řadě poctivou hratelností, která vám nic nedaruje.

Torment: Tides of Numenera vyjde již 28. února 2017 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama