Toshiba představuje 3D notebook bez brýlí
Novinka Toshiba představuje 3D notebook bez brýlí

Toshiba představuje 3D notebook bez brýlí

Michal Maliarov

Michal Maliarov

13

Není tajemstvím, že společnost Toshiba experimentuje s 3D displeji, bez nutnosti nosit speciální brýle, již nějakou tu dobu. Nyní navíc dává dohromady koncept 3D notebooku.

Reklama

Dle Phila Osaka, marketingového ředitele produktu, by mohla společnost představit plnohodnotnou verzi 3D notebooku bez brýlí ke konci současného roku. Je to rozhodně slibná povídka, v současné době ale testovací verze má své mouchy a my si tak musíme počkat na výstavu CES, kde by měla Toshiba představit kousek k ozkoušení.

Notebook, který byl k prozkoumání nedávno, totiž vypadá dost rozpracovaně. Především co se velké červené přistavěné základny týče. Jinak nabízí notebook Qosmio inovativní 3D technologie. Nejen, že se chlubí dvěma paralaxálními 3D displeji ale jeho webkamera má speciální funkci sledování pohybu vašich očí, která ví, kdy změníte úhel pohledu. Úkolem tohoto senzoru je zaručovat plnohodnotný 3D zážitek bez „mrtvých zón“. Tedy míst, ze kterých efekt vidět nebudete. V současné době se jedná opravdu pouze o koncept, my se ale těšíme, až jej Toshiba dovede k dokonalosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama