Total War: Shogun 2 při vydání bez podpory DirectX 11
Novinka Total War: Shogun 2 při vydání bez podpory DirectX 11

Total War: Shogun 2 při vydání bez podpory DirectX 11

Michal Burian

Michal Burian

10

SEGA prozradila, že strategie Total War: Shogun 2 nebude při vydání podporovat DirectX 11. Dočkáme se až s patchem.

Reklama

SEGA potvrdila britskému Eurogameru, že strategie Total War: Shogun 2 nebude při vydání podporovat DirectX 11. Majitelé novějších grafických karet se i tak dočkají lepších efektů, a to s příchodem patche, jenž vyjde dva až čtyři týdny po vydání plné verze.

"Požádali jsme vydavatele ještě o několik týdnů, abychom mohli otestovat podporu DX 11 na různých grafických kartách," vysvětlil zástupce studia Creative Assembly. "Samotné efekty fungují skvěle, pouze se chceme ujistit, že nebude problém s různými grafickými kartami."

Tvůrci samozřejmě mohli posunout datum vydání, to se jim však zdálo vůči fanouškům nefér. I bez podpory DirectX 11 vypadá hra skvěle, což potvrdil i Brigden:

"Hra neztratila svou ohromující kvalitu. Neexistuje žádné omezení. Vypadá prostě báječně a velmi dobře se hraje. Zahrnuli jsme do ní všechny funkce," dodal vývojář.

Total War: Shogun 2 vychází po celém světě již v úterý, tedy 15. března 2011, pro PC. Patch s podporou DX 11 by se na internetu mohl objevit okolo 12. dubna.

Závěrem pro vás máme nejnovější trailer, průvodce multiplayerem:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama