Total War: Warhammer 2 vyjde koncem září
Novinka Total War: Warhammer 2 vyjde koncem září

Total War: Warhammer 2 vyjde koncem září

Michal Burian

Michal Burian

3

Přesné datum vydání společně s popiskem hry. <strong>Aktualizováno o E3 trailer</strong>.

Reklama

Fanoušci strategií Total War a světa Warhammeru se mohou těšit na druhou pouť. Total War: Warhammer 2 vyjde 28. září letošního roku, oznámila dnes Sega.

„Total War: Warhammer II je zasazen do zcela nového Warhammer světa a nabídne 4 nové hratelné rasy v bouřlivé příběhové kampani.

Hra Total War: Warhammer II představuje pokračování veleúspěšné trilogie Total War: Warhammer. Total War: Warhammer II se tak stane již druhou hrou, která vzejde ze spolupráce mezi celosvětově uznávaným vývojářem Creative Assembly a společností Games Workshop, která vyvinula věhlasnou deskovou hru Warhammer Fantasy Battles a doprovodné miniaturní figurky.

Total War: Warhammer II odhalí tajemstvím opředené kontinenty daleko na západě Starého světa. Hráči se vžijí do jedné ze čtyř ras ze světa Warhammer Fantasy Battles, mezi kterými najdete vznešené elfy, temné elfy, ještěry a čtvrtou rasu stále čekající na své odtajnění, a vrhnou se do bitev odehrávajících se napříč očarovanými ostrovy, pochmurnými vnitrozemskými oblastmi, zrádnými močály a nebezpečnými džunglemi.

Hra Total War: Warhammer II vychází také v limitované edici, která navíc nabídne steelbook a exkluzivní herní návod, který hráčům představí všechny hratelné rasy a ulehčí první kroky ve hře,“ informuje tisková zpráva.

Aktualizace: Na tiskové konferenci PC Gaming Show se objevil nový filmeček, který vnadí na jednu z mnoha bitev. Tahle bude hodně důležitá.

Zároveň s datem vydání byla odhalena sběratelská edice za 120 euro. Předobjednat ji lze ale jen z oficiálních stránek hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama