Trailer láká na kompletní sérii Life is Strange: Before the Storm
Novinka Trailer láká na kompletní sérii Life is Strange: Before the Storm

Trailer láká na kompletní sérii Life is Strange: Before the Storm

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

V rámci digitální distribuce jsou všechny epizody k dostání již nyní, krabicová verze se na trhu objeví příští rok.

Reklama

Včera došlo na vydání třetí a zároveň poslední standardní epizody minisérie Life is Strange: Before the Storm od studia Deck Nine Games, která slouží jako prequel původního Life is Strange. Série, jež se zaměřuje na příběh Chloe Price a Rachel Amber a řešení jejich rodinných nesnází a démonů, je tedy nyní kompletní. A tak si ji můžete v rámci digitální distribuce koupit celou, a to ve verzi pro PC (Steam), PS4 a Xbox One.

To, co vás v úplném Before the Storm čeká, shrnuje nový trailer. Já jen připomenu, že je v plánu i krabicová verze, která zahrne všechny epizody. Její vydání se však opozdí a dojde na ni někdy v průběhu roku 2018. Zatím si ji můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk.

I když je příběh Chloe Price a Rachel Amber s vydáním včerejší epizody Hell is Empty definitivně uzavřen, celá série tím ještě nekončí. Na majitele dražší Deluxe edice čeká v příštím roce jšeště bonusová epizoda Farewell, v níž dojde na poslední výstup Chloe Price a Max Coulfield, protagonistky původní hry. Studio Dontnod Entertainment navíc chystá plnohodnotnou druhou sérii, která ale bude s největší pravděpodobností zaměřená na zcela jiné postavy.

Recenzi kompletní série Life is Strange: Before the Storm připravujeme. Na blogu Marka Tvrdého si zatím můžete přečíst aktuální informace o postupu tvorby fanouškovské lokalizace, kterou má na svědomí skupina RPGčeštiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama