Trailer láká na Total War: Rome 2 Empire Divided
Novinka Trailer láká na Total War: Rome 2 Empire Divided

Trailer láká na Total War: Rome 2 Empire Divided

Michal Burian

Michal Burian

1

Ve čtvrtek budou mít hráči důvod vrátit se do Rome 2, ale nebude to zadarmo.

Reklama

Už ve čtvrtek (30. listopadu) budou mít fanoušci strategie Total War: Rome 2 o důvod víc vrátit se do hry. V tento den totiž vyjde nový dodatečný balíček. Jmenuje se Empire Divided a vrhne hráče do krize třetího století, která pro Řím představovala kritický bod zvratu. Hrát budete moci za jednu z deseti různých frakcí v rámci pěti kulturních skupin. Součástí jsou nové dobové události a dilemata, stejně tak nové prvky v kampani - nákazy, kulty a zbrojníci.

Pod novým trailerem přikládáme ještě oficiální popis dodatečného balíčku.

„Píše se rok 270. Řada neschopných císařů a uzurpátorů soupeřících o moc dovedla Římskou říši k téměř úplnému ekonomickému kolapsu. Jedná se o zatím nejhlubší krizi.

Barbarské kmeny se jako bouře shlukují na hranicích Říma a chtějí využít jeho nestability k vyplenění bohatství civilizace.

Na východě se Sasánovci chystají k obrovskému dobývání, které kulminuje útokem na římská území. Zadržuje je pouze zarytá obrana vedená Palmýrou. Královna Zenobie se zatím drží, ale jak dlouho to ještě vydrží?

Kdysi slavné, nyní však slábnoucí, legie jsou nuceny zaujmout obranná postavení. Čas nehraje ve prospěch Říma. Naděje však zatím žije. Aurelián je připraven převzít otěže římské vlády, ačkoli úkol, kterému čelí, se zdá být nesplnitelný...

Spojíte rozdělenou říši v rozšíření Empire Divided a navrátíte Římu jeho někdejší slávu, nebo se raději stanete posledním hřebíkem v jeho rakvi?“

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama