Trailer na příběhové DLC The Following pro Dying Light
Dying Light Novinka Trailer na příběhové DLC The Following pro Dying Light

Trailer na příběhové DLC The Following pro Dying Light

Jan Kalný

Jan Kalný

15

Je libo úplně nová oblast, buginy a nový příběh?

Reklama

Na konci minulého měsíce jste se mohli dozvědět, že se do Dying Light řítí buginy, které slouží skoro jako taková ultimátní zbraň proti zombíkům. Samotné DLC bylo k vidění už na letošním Gamescomu a vesměs si všichni odnášeli docela pozitivní dojmy.

Techland nyní vydal trailer, ve kterém uvidíte nové prostředí a buginy v akci. Hlavní náplní nového DLC bude příběh, který provede Kyla Crana nebezpečným odhlehlého místa, kterému vládne fanatický kult, který má jakési spojení se zombie apokalypsou.

„Aby se dostali blíže ke kultu a odhalili jejich tajemství, musí hráči získat důvěru místních občanů. Skrze různé mise a úkoly si budou moci zvolit vlastní cestu, kterou mohou vnitřní kruhy kultu infiltrovat. Aby mohli hráči uspět, dostanou plně upravitelnou buginu, která bude mít svůj vlastní strom dovedností a hráči tak budou moci cestovat přes velké otevřené prostředí venkova Harranu,“ dočteme se v oficiální tiskové zprávě.

„Letošní Gamescom byl naší první šancí, abychom lidem ukázali Dying Light: The Following, takže jsem byl trochu nervózní,“ připouští producent hry, Tymon Smektała. „Ale spousta pozitivních reakcí nám ukázali, že jsme udělali s tímto přídavkem dobře. S novou mapou a dalšími prvky si myslíme, že jsme se přesně trefili do toho, co od nás hráči očekávali.“

Datum vydání The Following zatím neznáme, ale víme, že bude stát 15 dolarů (360 korun) a majitelé Season Passu ho budou mít zadarmo. Na závěr se můžete podívat na trojici nových obrázků a také samotný trailer.

Brzy vám přineseme naše dojmy z přídavku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama