Trailer na survival co-op Remnant: From the Ashes ukazuje temný hvozd
Remnant: From the Ashes Novinka Trailer na survival co-op Remnant: From the Ashes ukazuje temný hvozd

Trailer na survival co-op Remnant: From the Ashes ukazuje temný hvozd

Jan Tomanek

Jan Tomanek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Čím nás tato temná lokace překvapí?

Reklama

Vzpomínáte na zajímavé MMORPG od vývojářů z týmu Funcom s názvem The Secret World? Hra vynikala svým tématickým pojetím světa. Pandořina skřínka byla otevřena a po světě se nyní prohánějí všechny možné i nemožné stvůry z bájí a mýtů. A přesně takový pocit jsme měli při zhlédnutí nového traileru na survival akci Remnant: From the Ashes. Ukázka je protkána napětím a koketuje s až hororovou atmosférou.

Stejně jako v The Secret World i zde se ocitneme v post-apokalyptickém světě. Zemi ovládly mýtická monstra a vašim úkolem je hlavně přežít. Avšak zde podobnosti končí. Remnant totiž není masivní online hra, ale sází na hratelnost v partě. Hru budete moci hrát sám, nebo ve společnosti tří dalších přátel. Hra slibuje originální úpravu postavy, neokoukaný gameplay a spousty dalšího jako například melee souboje, boss fighty a obtížné nepřátele.

Mezi hlavní prvky však patří rozmanitost lokací. Vývojáři, kteří pracovali na Darksiders 2, se dušují, že každá z nich bude na hráče klást nové výzvy a nepřátele, kteří budou unikátní pro každou lokaci. Cestovat budeme napříč různými světy a pro přežití bude nutné vyrábění a vylepšování výbavy. Tu půjde získat například ochranou důležitých obchodníků, kteří vám na oplátku nabídnou něco ze své sbírky schopností, nebo materiálů na výrobu.

Popis vypadá zajímavě a jde vidět, že herní svět bude jedna z předností. Jak to všechno do sebe zapadne se dozvíme již 20. srpna na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama