Trailer o dynamické kampani ve Wargame: Airland Battle
Wargame: Airland Battle Novinka Trailer o dynamické kampani ve Wargame: Airland Battle

Trailer o dynamické kampani ve Wargame: Airland Battle

Michal Burian

Michal Burian

3

Rozsáhlá mapa Evropy v dynamické singleplayerové a multiplayerové kampani od tvůrců R.U.S.E.

Reklama

Vývojáři R.U.S.E. ze studia Eugen System nám před dvěma týdny představili dynamickou kampaň v chystaném pokračování strategie Wargame. Pokud jste si rozsáhlou strategickou mapu Evropy, kde budete mít vše přehledně zobrazeno, nedokázali představit, tak se určitě podívejte níže na nový trailer.

V dynamické kampani budete moci proti umělé inteligenci nebo živému hráči dobýt Skandinávii nebo NATO. Důležité jsou rovněž politické body a různé oblasti na mapě poskytující bonusy v real-time 3D bitvách. Za politické body můžete získat podporu raketových útoků, speciálních sil a dokonce i atomovou zbraň.

Pokud se vaše zóna dostane pod útok, musíte ji pochopitelně začít bránit. Na bojiště v reálném čase se dostanete i v případě, že na nepřítele zaútočíte. Na své jednotky se budete moci spolehnout po celou dobu kampaně, jednotky a bojová družstva budou postupně získávat zkušenosti, které efektně využijí v boji, budou mít například větší šanci na přežití. Mějte ale na paměti, že ztráty jsou definitní.

Wargame: Airland Battle vyjde 30. května letošního roku na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama