Trailer připomíná vydání nového DLC pro The Elder Scrolls Online
Novinka Trailer připomíná vydání nového DLC pro The Elder Scrolls Online

Trailer připomíná vydání nového DLC pro The Elder Scrolls Online

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Od 12. února je DLC a doprovodná bezplatná aktualizace k dispozici na PC, nyní je vše k dostání i na konzolích.

Reklama

Dnes se MMORPG The Elder Scrolls Online ve verzi pro PS4 a Xbox One dočkalo nového placeného DLC, které nese název Dragon Bones a přináší dva dungeony, konkrétně Scalecaller Peak a Fang Lair. To, co vás v nich čeká, ukazuje čerstvý trailer. Velké fanoušky bych ještě odkázal na možnost stáhnout si oficiální tapetu na plochu.

DLC je zdarma pro všechny předplatitele ESO Plus. Ostatní si ho mohou zakoupit v in-game obchodě. Důležité přitom je, že pro hraní nového obsahu není nutné vlastnit expanzi Morrowind.

Přídavek Dragon Bones doplňuje doplňuje aktualizace nazvaná jednoduše Update 17, která je k dispozici zdarma pro každého majitele hry. Na PC a Macu je přitom DLC i Update 17 k dostání od 12. února.

A co vlastně Update 17 přináší? Díky němu bylo The Elder Scrolls Online obohaceno o systém oblečení, s nímžž lze upravit prakticky jakýkoliv aspekt ošacení vaší postavy. Tuhle novinku doplňují úložiště v domovech nebo úpravy v systému zkušenostních bodů, které mají hráčům pomoci s pochopením hry a vývoje postavy. Změn se dočkaly také souboje a nově můžete válčit na dvou dalších bojištích, která nesou názvy Deeping Drome a Mor Khazgur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama