Trailer Quake Champions prezentuje postavu Nyx
Quake Champions Novinka Trailer Quake Champions prezentuje postavu Nyx

Trailer Quake Champions prezentuje postavu Nyx

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Quake se vrací a jeho tvůrci začínají s představováním jednotlivých postav a jejich schopností.

Reklama

Od včerejška se můžete přihlásit do uzavřené bety chystané multiplayerové střílečky Quake Champions. Při této příležitosti tvůrci z id Software oznámili, že budou v následujících dnech a týdnech představovat jednotlivé postavy a arény/mapy, s nimiž se v betě setkáte. A tak se také stalo.

Vše začíná s postavou Nyx. Její pasivní schopností je Wall Jump, tedy možnost využít při skoku odraz od zdi. Aktivní schopnost Ghost Walk zase umožňuje na chvíli zmizet a objevit se za malý okamžik opodál. To se může hodit při snaze o přechytračení nepřítele nebo o jeho efektní likvidaci. Nyx je celkově popisována jako rychlá, nenápadná a smrtící postava.

Tvůrci z id Software však několikrát zmínili, že různé postavy s různými schopnostmi jsou spíše doplňkem klasické formule, který má v první řadě podnítit různý herní styl různých hráčů. Navzdory schopnostem mají všechny postavy stejné možnosti sbírání zbraní a dalších předmětů na mapě nebo využívání různých triků. V jádru by zkrátka mělo jít stále o tu klasickou, svižnou střílečku v arénách, na níž jsou veteráni série Quake, zejména Quake 3 Areny a Quake Live, zvyklí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama