Trailer theHunter: Call of the Wild ukazuje oblast Layton Lake District
Novinka Trailer theHunter: Call of the Wild ukazuje oblast Layton Lake District

Trailer theHunter: Call of the Wild ukazuje oblast Layton Lake District

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Simulátor lovu divoké zvěře vychází už za několik dní.

Reklama

Už za tři dny vyjde simulátor theHunter: Call of the Wild od Expansive Worlds a Avalanche Studios, a tak tu máme nový trailer. Ten funguje jednak jako trailer k vydání hry, jednak jako představení regionu Layton Lake District, který je druhou hlavní loveckou rezervací, s níž se při hraní setkáte.

„Oblast Layton Lake District, jež je umístěna do prostředí amerického severozápadu, představuje výraznou změnu oproti poklidným podzimním tónům dříve oznámené lovecké rezervace Hirschfelden. V tomto rozsáhlém kusu panenské přírody, který je charakteristický hustými borovými lesy a zasněženými horskými svahy, žije množství majestátní zvěře, například losové, jeleni běloocasí, wapiti západní, medvědi baribalové a další.

V nabídce arzenálu najdete celkem 14 unikátních základních zbraní, od dalekonosných pušek až po tiché a přesné luky či pohotové pistole. Některé z nich si můžete navíc dovybavit optikou a měnit v nich různé typy munice. Používání zbraní si lze uzpůsobit také rozvinutím sady dodatečných schopností, jako je například snížení zpětného rázu nebo rychlejší nabíjení,“ dočteme se v tiskové zprávě.

theHunter: Call of the Wild vychází 16. února. Hru koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, přičemž je třeba podotknout, že do budoucna se počítá s příchodem DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama