Trailer vnadí na betu Destiny
Destiny Novinka Trailer vnadí na betu Destiny

Trailer vnadí na betu Destiny

Michal Burian

Michal Burian

12

Od 17. července pro PlayStation a od 23. července i pro Xbox. <strong>Aktualizováno o sběratelské edice</strong>.

Reklama

Očekávaná beta Destiny odstartuje již příští čtvrtek 17. července ve verzi pro PlayStation 4 a PlayStation 3. Stane se tak přesně v 19:00 našeho času. Pro Xbox One a Xbox 360 bude beta spuštěna 23. července v 19:00 našeho času. Pro hraní bety musíte mít PS Plus, případně Xbox Gold.

Pravidelná údržba, kdy bude hra nedostupná, je naplánovaná na 21. a 22. července.

Ukončení bety proběhne 28. července v 9:00.

Pozor, beta není veřejná, je určena těm, kteří si Destiny předobjednali nebo získali kód jakoukoliv jinou formou.

K dispozici budou dvě sběratelské edice. Levnější Limited Edition s cenou 100 dolarů bude obsahovat speciální steelbook, Digital Content Pack s exkluzivními emblémy či variacemi lodí, příručku s informacemi o zbraních a Destiny Expansion Pass, který vám zajistí bezplatné stažení plánovaných dvou expanzí.

Ghost Edition vás vyjde na 150 dolarů a kromě obsahu z limitované edice se pochlubí replikou Ghosta, která bude svítit a hlas figurky namluvil Peter Dinklage. Dále Golden Age Relics s fotkami, nálepkami a dalšími maličkostmi. To vše má být zabaleno ve speciálním boxu, kde nebude chybět ani Destiny Expansion Pass.

Co se týče samotných dodatečných balíčků, tak Bungie mají v plánu zatím dvě expanze rozšiřující příběhovou část s misemi, kooperaci, multiplayerové mapy a pochopitelně nebudou chybět nové zbraně a brnění.

Expansion I: The Dark Below se bude odehrávat hluboko pod povrchem Měsíce, kde objevíte starověkou hrobku. O druhé expanzi nazvané House of Wolves zatím nemáme žádné detaily. Jisté je, že každý balíček bude stát 20 dolarů. Expansion Pass má cenu 35 dolarů, ušetříte tak 5 dolarů.

Pokud si plánujete koupit Destiny pro Xbox One nebo Xbox 360, tak mějte na paměti, že expanze jsou pod časovou exkluzivitou PlayStation konzolí, na další platformy vyjdou až na podzim 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama