Train Sim World má být velmi detailním a realistickým simulátorem
Train Sim World Novinka Train Sim World má být velmi detailním a realistickým simulátorem

Train Sim World má být velmi detailním a realistickým simulátorem

Michal Burian

Michal Burian

1

Za tři dny budete moci řídit výkonné a těžké nákladní vlaky na jedné z nejúžasnějších a nejznámějších amerických železnic.

Reklama

Sand Patch Grade musí znát každý milovník železnice. Jde o jednu z nejúžasnějších a nejznámějších amerických železničních tratí. Právě po té se projede v nově vznikajícím vlakovém simulátoru Train Sim World: CSX Heavy Haul, který chce být velmi detailní a realistickou hrou.

Train Sim World: CSX Heavy Haul vyjde již 16. března letošního roku na Steamu a nabídne možnost řídit výkonné a těžké nákladní vlaky na trati Sand Patch Grade. Chybět nebude spousta detailů přispívající k reálnosti, včetně odpovídající grafiky díky využití technologie Unreal Engine 4, interaktivní kabina, změna počasí nebo skutečné zvuky.

Ve hře na hráče čeká šest náročných scénářů a mnoho míst k prozkoumání, včetně Rockwood Mine, Sand Patch Summit a Cumberland Yard. V těchto a mnohých dalších místech budou testovány vaše schopnosti a dovednosti až na samotný limit. Nemusíte se ale bát, připraveno je sedm výukových scénářů, které jsou vhodné nejen pro nováčky vlakového simulátoru, ale také pro více pokročilé hráče. Vylezete do kabiny vlaku a naučíte se ovládat tři velmi odlišné lokomotivy krok za krokem.

Důležité také je, že žádné dny nebudou stejné, každý den ve hře prožijete něco jiného díky 24hodinovému časovému harmonogramu, který je založen na reálné přepravě po Sand Patch Grade.

Do 16. března pořídíte Train Sim World: CSX Heavy Haul na Steamu za 26,99€. Poté bude stát 29,99€. Pokud se vám to zdá málo, tak časem by měl být titul rozšiřován. Dokonce se mluví o multiplayeru.

Minimální požadavky

Procesor: i5 4690 s 3,2 GHz nebo ekvivalent Grafická karta: Geforce GTX 750 Ti nebo ekvivalent s 2GB

Doporučené požadavky

Procesor: i7 4790 s 3.6 GHz nebo ekvivalentGrafická karta: Geforce GTX 970 nebo ekvivalent se 4GB

Neměnné požadavky

Systém: Windows 7 SP1, Windows 8 / 8.1 nebo Windows 10 (64-bit) Paměť: 8 GB RAM Pevný disk: 20 GB volného místa DirectX: Verze 10 Zvuková karta: kompatibilní s DirectX Připojení: Širokopásmové připojení k internetu Vyžaduje myš a klávesnici nebo Xbox gamepad

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama