Traktor Simulátor 4 začátkem září s českými titulky
Agricultural Simulator 2013 Novinka Traktor Simulátor 4 začátkem září s českými titulky

Traktor Simulátor 4 začátkem září s českými titulky

Michal Burian

Michal Burian

21

2. září za 299 Kč u nás s českými titulky pod záštitou Top CD vyjde Agricultural Simulator 2013 s mnoha vylepšeními a rozšířením v hratelnosti.

Reklama

Sezóna sice pomalu, ale jistě končí. Fanoušci těchto simulátorů si ji ale mohou prodloužit a od 2. září si na pultech obchodů za 299 Kč koupit Traktor 4 Simulátor s českými titulky (v originále Agricultural Simulator 2013). Na Steamu už je přitom hra nějaký ten pátek dostupná a podle popisku taktéž s lokalizací do našeho mateřského jazyka za 20 euro (cca 512 Kč).

"Jedna z nejprodávanějších herních sérií v ČR přichází v roce 2013 s novým dílem. Zatímco předchozí díly nabízely spíše jen kosmetická vylepšení, Traktor Sim 4 rozšiřuje hratelnost o nové prvky. Tím je především výstavba budov a dekorativních objektů kdekoliv na farmě, herní scénáře a skupování pozemků po celé mapě," dočteme se v tiskové zprávě.

Hra nabídne přes 100 originálních traktorů a zemědělských strojů a zařízení od renomovaných výrobců jako jsou Challenger, Fendt nebo Valtra, dynamický a realistický terén, rozmanité druhy plodin a hospodářských zvířat, mnoho prodejních míst na mapách pro všechny druhy produktů a také interaktivní tutoriál pro všechny začátečníky.

Níže několik ukázek přímo ze hry.

Konkurenční Farming Simulator 2013, který má početnou komunitu i v České a Slovenské republice. Videa pocházejí z testování připravované mapy od českého moddera s přezdívkou Coufy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama