Posel Smrti 3 definitivně odložen
Posel Smrti Novinka Posel Smrti 3 definitivně odložen

Posel Smrti 3 definitivně odložen

Michal Burian

Michal Burian

4

Česká distributorská společnost TopCD definitivně odkládá vydání třetího pokračování legendární, původem české, adventury Posel Smrti.

Reklama

Tisková zpráva TopCD s lítostí oznámila, že se nepodařilo splnit termín vydání očekávané adventury Posel Smrti 3 (anglicky Black Mirror). Zdržení bylo způsobeno především z těchto důvodů:

"Zdržení při závěrečném stříhání českých zvuků a dosazováním efektů (ozvěny apod.), které zpracovává studio Fontána. Nechceme na ně příliš tlačit – stejnou chybu jako v případě druhého dílu neuděláme, a raději termín vydáni posuneme, nežli bychom sklízeli plody nedodělané práce. Doufám, že to ocení všichni fanoušci hry."

"Zdržení s licencováním sběratelské verze a trilogie. Bohužel si německý distributor, klad příliš tvrdé podmínky na licencování těchto dvou edic. Nemohli jsme ustupovat donekonečna, představy našich vážených partnerů z Německa o síle českého, potažmo slovenského trhu jsou někdy velice zkreslené. Jelikož chceme nabídnout speciální edice (sběratelská a trilogie) fanouškům v den vydání hry jako takové, pak jsme nuceni i z tohoto důvodu termín vydání hry v ČR posunout."

"Je nám jasné, že tímto krokem fanoušky a netrpělivé zákazníky moc nepotěšíme. Přesto se domníváme, že děláme správnou věc. I když patrně budeme schopni vydat hru někdy v průběhu dubna, přesto dáváme termín až na 30. dubna, abychom měli dostatek času opravdu vše zkoordinovat," informuje TopCD.

Podle tiskové zprávy se Posel Smrti 3 začne ve Velké Británii prodávat od 22. dubna, stejné datum by mělo platit i pro Severní Ameriku.

Zároveň s touto smutnou informací se objevila také jedna dobrá, a to definitivní obsazení dabéru.

"Zdeněk Houb jako režisér dabingu Posla Smrti III, po skončeném castingu, konečně odtajnil obsazení rolí. Jistě si pamatujete, že druhý díl byl natáčen napůl v Praze a napůl v Ostravě. Především ženské obsazení druhého dílu, nebylo na nejvyšší úrovni a pak také některé pasáže pana Prachaře neměly nejvyšší kvalitu, jakou jsme si přáli. Proto jsme se rozhodli spolupracovat na režii trojky se Zdeňkem Houbem. Jsme velice zvědavi na výsledek. Celkové obsazení rolí naleznete na níže uvedeném odkaze. Můj kolega Aleš Kopřiva zde přehledně seskupil všechny dabéry i s jejich známějšími zahraničními protějšky," dodává tisková zpráva TopCD.

Všem fanouškům a příznivcům Posla Smrti 3 se TopCD omlouvá a jako malou omluvu nabízí ke stažení kompletní soundtrack hry Gray Matter, který bude k dispozici na www.poselsmrti.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama