Třetí bezplatné rozšíření přidá do Hollow Knight nový mód
Hollow Knight Novinka Třetí bezplatné rozšíření přidá do Hollow Knight nový mód

Třetí bezplatné rozšíření přidá do Hollow Knight nový mód

Michal Burian

Michal Burian

Společně s novou postavou + gameplay ze Switch verze.

Reklama

Hráči plošinovky Hollow Knight se mohou těšit na třetí bezplatné rozšíření. Na začátku letošního roku má vyjít expanze Gods & Glory, která do hry přidá nové postavy, boss fighty a další herní mód. Podle všeho jde zároveň o poslední dodatečný balíček, vývojáři ze studia Team Cherry totiž o Gods & Glory mluví jako o poslední kapitole cesty rytíře.

Tajemní jsou i co se týče samotného nového režimu. Tvůrci o něm napsali akorát to, že jde o dlouho očekávaný mód, který je zároveň klasikou toho žánru. Nejprve ale budete muset dokončit příběh Gods & Glory rozšíření. Ten se bude točit kolem nové postavy pojmenované Godseeker. V neposlední řadě rozšíření přinese ještě novou hudbu.

Dnes pro vás mám ještě jednu zprávu o Hollow Knight. Autoři se pochlubili gameplay záběry z chystané Nintendo Switch verze. V současné době probíhá ladění hry, aby běžela při 60 snímcích za sekundu, a oprava chyb.

Plošinovka Hollow Knight vyšla na PC, Mac a Linux. Switch verze se očekává během několika měsíců, stejně jako expanze Gods & Glory.

Zdroj: PCGamer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama