Třetí epizoda Life is Strange: Before the Storm dorazí 20. prosince
Novinka Třetí epizoda Life is Strange: Before the Storm dorazí 20. prosince

Třetí epizoda Life is Strange: Before the Storm dorazí 20. prosince

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Příběh Chloe a Rachel bude skutečně dokončen ještě letos. <strong>Doplněno o trailer</strong>.

Reklama

Aktualizace: Podle očekávání jsme se dnes dočkali plnohodnotného traileru, který láká na třetí a zároveň poslední standardní epizodu Life is Strange: Before the Storm. Trailer naznačuje, co tentokrát Chloe Price čeká, přičemž tvůrci slibují dramatické finále a následky vašich dosavadních voleb.

Navíc došlo na potvrzení data vydání, o němž jsme vás informovali dnes dopoledne. Epizoda Hell is Empty tak skutečně vychází 20. prosince, a to pro PC, PS4 i Xbox One. Jinými slovy, tentokrát nás nečeká týdenní čekání po vydání traileru, jak bylo doposud zvykem, ale dvoutýdenní.

Původní zpráva (12:05): Na začátku týdne tvůrci minisérie Life is Strange: Before the Storm oznámili, že se třetí a zároveň poslední epizody dočkáme brzy, čímž došlo na potvrzení skutečnosti, že se příběh Chloe Price a Rachel Amber uzavře ještě letos. Včera jsme tu pak měli krátký teaser, který můžete vidět níže, a dnes k večeru se dočkáme plnohodnotného traileru.

Spolu s trailerem mělo dojít i na zveřejnění konkrétního data vydání třetí epizody s podtitulem Hell is Empty. S ohledem na vydání předešlých epizod kdekdo předpokládal, že tím datem bude příští čtvrtek, tedy 14. prosince. Tak to ale očividně nebude, jak nyní víme díky serveru IGN, který si zjevně pustil pusu na špacír trochu dřív, než měl.

Podle IGN vyjde epizoda Hell is Empty až 20. prosince, tedy ode dneška za dva týdny. Zbývá otázka, proč je tentokrát rozmezí mezi trailerem a vydáním epizody o týden delší, ale třeba se odpověď dozvíme dnes v podvečer.

Vydáním třetí epizody každopádně série úplně nekončí. Aktuální příběh sice bude uzavřen, ale ještě nás čeká bonusová epizoda Farewell, která bude k dispozici pouze pro majitele dražší Deluxe edice. V ní se naposled setkáme nejen s Chloe, ale i s Max, protagonistkou původní hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama