Třetí série The Walking Dead od Telltale Games začne ještě letos
The Walking Dead Novinka Třetí série The Walking Dead od Telltale Games začne ještě letos

Třetí série The Walking Dead od Telltale Games začne ještě letos

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

Podle šéfa studia je cílem třetí série nalákání nových hráčů.

Reklama

Není žádným tajemstvím, že v Telltale Games pracují na regulérní třetí sérii The Walking Dead a že se o ní začne více mluvit po dokončení aktuálně vyvíjené mini-série The Walking Dead: Michonne. Něco málo o chystaném projektu jsme se ale dozvěděli už nyní.

Šéf Telltale Games Kevin Bruner v rozhovoru pro web Mashable potvrdil, že třetí série začne ještě letos. To znamená, že minimálně první epizoda třetí sezóny vyjde v letošním roce.

Cílem třetí série má být nalákání nových hráčů. Což asi nebude jednoduché, když druhá série mohla skončit vícero způsoby a vždy celkem otevřeně a nijak přívětivě pro nováčky, kteří s první nebo druhou sérií neměli tu čest. Bruner ale slibuje, že události naberou nečekaný směr.

Těžko říct, co tím myslí, pravděpodobně ale dojde k určitému sjednocení, možná i ignorování předešlých událostí, aby se na nich mohlo dál stavět bez nutnosti se ohlížet do minulosti. Snad ale Telltale nemá v plánu zcela odstřihnout všechny (žijící) postavy a začít úplně jiný příběh.

Více detailů o třetí sérii bychom se měli dozvědět v červenci na letošním Comic-Conu v San Diegu.

Telltale Games je zkrátka nezastavitelný a dost těžce naložený vlak. Pro pořádek si shrňme, na čem právě pracují nebo co teprve plánují. Druhá epizoda The Walking Dead: Michonne a pátá epizoda Minecraft: Story Modu vyjdou za týden, takže ty už se nedají počítat, ale stále je těch projektů a zároveň důvodů k obavám o to, jestli kvůli množství neutrpí kvalita, víc než dost:

třetí a zároveň poslední epizoda The Walking Dead: Michonne

dodatečné tři epizody Minecraft: Story Modu

Batman

třetí série The Walking Dead

druhá série Game of Thrones

vlastní značka

zatím nespecifikovaná série vznikající ve spolupráci s Marvelem

A to jsou jen projekty, o jejichž existenci víme s určitostí. Vyloučené ale není ani pokračování Tales from the Borderlands nebo The Wolf Among Us.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama