Triad Wars budou free-to-play
Triad Wars Novinka Triad Wars budou free-to-play

Triad Wars budou free-to-play

Michal Burian

Michal Burian

8

Spin-off série Sleeping Dogs zaměřený na online bude free-to-play. Uvidíme někdy nové Sleeping Dogs?

Reklama

Vývojáři ze studia United Front Games uspořádali Reddit AMA, kde odpověděli hráčům na různé otázky. Některé z nich jsou skutečně zajímavé. Bylo potvrzeno, že Triad Wars bude free-to-play online akce a hráči nebudou nuceni platit, aby mohli hrát.

,,Jak hru zpeněžit je něco, co budeme testovat a ladit na základě toho, co se naučíme z našich betatestů. Hlavní věcí pro nás je, abyste nemuseli nikdy platit za hraní."

,,Triad Wars nabízejí skvělý mix open-world akce, RPG mechanik a strategie. Jde tak o titul, který se dokonale hodí pro free-to-play model. Ten nám umožní nabídnout hru mnoha hráčům."

Jinými slovy rozšíří povědomí o universu Sleeping Dogs, což by mohlo znamenat, že eventuální pokračování by bylo více úspěšné. Triad Wars celkově těží ze svého staršího kolegy - bere si především bojové prvky. Zajímavé je, že United Front Games nemají v plánu vytvořit velkou online hru, kde se naráz budou ve virtuálním Hong Kongu potkávat desítky až stovky hráčů. Vše bude asynchronní, což znamená, že budete soutěžit proti menšímu počtu hráčů, avšak váš postup se projeví všem.

Na další detaily si musíme ještě počkat. Triad Wars jsou v plánu na začátek příštího roku pro PC.

Co se týče Sleeping Dogs, tak nám bylo sděleno, že v současné době se studio plně věnuje Triad Wars. Pokračování ovšem nezavrhuje a jednoho dne bychom se mohli druhého dílu dočkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama