Třída Harbinger a Shaman z Etrian Odyssey V
Novinka Třída Harbinger a Shaman z Etrian Odyssey V

Třída Harbinger a Shaman z Etrian Odyssey V

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Ničitelé s kosou a mocní a moudří šamani.

Reklama

Dalšími dvěma hratelnými třídami ze hry Etrian Odyssey V: Beyond the Myth jsou Harbinger a Shaman. Seznámit se s nimi můžete prostřednictvím krátkého popisu a také dvojicí videí.

Když uvidíte obrovskou kosu a tajemnou energii nazývanou miasma, jsou zaručeně na blízku silní žoldáci Harbingeři. Kromě toho, že jsou schopni svou kosou způsobovat obrovské újmy na zdraví a z nepřátel doslova ukrajovat kousky těla, umí využít síly miasmy a pomoci skupině nebo ublížit nepřátelům. Mohou vytvořit silné miasma brnění nebo vyvolat stav nemoci (jako je prokletí, paralyzace atd.). Miasma má ale také zápornou stránku, za použití pancíře se zbavíte trochu HP.

A tak jako někdy potřebuje skupina bojovníků rozdávat rány, někdy potřebují spíše někoho, kdo z nich dokáže udělat ještě smrtelnější bojový stroj. Pro takové případy tady máme moudré a mocné Shamany. Duchovní šaman je typickou podpůrnou třídou, která používá různé modlitby a pomáhá tak svým spojencům vypořádat se se škodami a vydržet další údery. Kromě toho, že pomáhají zvyšovat statistiky a odolnost týmu, mohou dokonce zrušit všechny buffy a vytvořit smrtící útočnou vlnu. Ve správných situacích může tato schopnost znamenat rozdíl mezi životem nebo smrtí skupiny.

Etrian Odyssey V: Beyond the Myth vychází v Evropě pro 3DS koncem roku.

Třída Harbinger

Třída Shaman

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama