Trilogie Uncharted pro PS4 vám zajistí přístup do bety Uncharted 4
Uncharted: The Nathan Drake Collection Novinka Trilogie Uncharted pro PS4 vám zajistí přístup do bety Uncharted 4

Trilogie Uncharted pro PS4 vám zajistí přístup do bety Uncharted 4

Michal Burian

Michal Burian

75

Sony oficiálně oznámila PS4 verze původních třech dílů. Na PS4 poběží v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu <strong>+ trailer</strong>.

Reklama

Aktualizace: Společnost Sony dnes odpoledne oficiálně oznámila trilogii Uncharted pro PlayStation 4, která se dnes ráno předčasně objevila v nabídce na PlayStation Store. Majitelé PS4 se mohou těšit na vylepšené tři díly dobrodružství s Nathanem Drakem, které poběží v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu.

Uncharted: The Nathan Drake Collection (obsahuje Drake's Fortune, Among Thieves a Drake's Deception) vyjde 9. října letošního roku a zajistí vám přístup do multiplayerové bety Uncharted 4. Nejnovější díl od Naughty Dog vyjde na jaře 2016.

Kromě rozlišení 1080p a 60fps slibuje Sony u všech třech dílů photo mód a podporu trofejí. Vývoj trilogie pro PS4 má na starost studio Bluepoint Games, které stojí za porty Flower, Metal Gear Solid HD Collection a The Ico & Shadow of the Colossus Collection.

Sony již odstartovala předobjednávky, v nich kromě samotné kolekce nabízí také pre-order balíček v podobě skinů pro Drakea, stejně tako Golden AK-47 a Golden 92FS zbraně. Krom toho ještě získáte dynamické téma, pokud zvolíte PS Store.

Původní zpráva

Ještě před hrou Uncharted 4: A Thief's End, která je naplánovaná na jaro příštího roku exkluzivně pro PlayStation 4, vyjde kolekce s dobrodružstvím oblíbeného Nathana Drakea, který se stal ikonou platformy PlayStation.

Uncharted: The Nathan Drake Collection se na pár minut objevila na PlayStation Store, poté byla rychle stažena, ale to už bylo pozdě. Někdo si kolekce všimnul, stihl si ji vyfotit a následně šířit po internetu.

Zatím nevíme, co přesně Nathan Drake kolekce znamená, natož co bude obsahovat. Lze ale předpokládat, že půjde o všechny tři díly Uncharted ve vylepšené podobě pro PlayStation 4. Ostatně stejnou cestou se vydalo i The Last of Us od Naughty Dog.

Takhle okomentoval únik kolekce kreativní ředitel Uncharted 4. Podle jeho tweetu lze očekávat, že dneska odpoledne bude kolekce oficiálně oznámena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama