Tříminutové gameplay záběry z PC verze Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider Novinka Tříminutové gameplay záběry z PC verze Shadow of the Tomb Raider

Tříminutové gameplay záběry z PC verze Shadow of the Tomb Raider

Jan Kalný

Jan Kalný

12
Platformy Windows PC

Jde o něco střízlivější, pomalejší, méně výbušnou a samozřejmě hezčí ukázku.

Reklama

Počítačová verze hry, která vzniká díky kolaboraci Nvidie a studia Nixxes zodpovědného za PC port i předchozích dvou dílů, se bude pyšnit hned několika exkluzivními PC technologiemi. Lze tedy očekávat ty podobné, ne-li rovnou stejné jako u PC verze Rise of the Tomb Raiduer. To tedy znamená ambientní okluzi (pravděpodobně HBAO+ a VXAO), lepší anizotropní filtrování, lepší technologie anti-antialiasingu a další věci. Zároveň také bude Shadow of the Tomb Raider podporovat NVIDIA Ansel a Higlights.

Ansel je nástroj na tvorbu fotek, kde můžete posunout kameru, nastavit filtry a vyfotit třeba 360° fotku, nebo fotku o rozlišení až 63360×35640. Highlights naopak „zaznamená klíčové momenty ve hře během závěrečného dílu příběhu Lary Croft díky technologii ShadowPlay. Umožní znovu prožít stěžejní scény hry nebo je sdílet přímo na sociální sítě Facebook či YouTube.” Pokud se vám tedy povede něco vážně zajímavého, hra to sama zaznamená.

Níže se můžete podívat nejen na 4K video právě z PC verze, ale na webu Nvidie také na několik 4K screenshotů. Shadow of the Tomb Raider vyjde na počítače ve stejný den jako na konzole, tedy 14. září. ru předobjednáte na Xzone.cza GameExpres.sk.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama