Trine 2 odhaluje datum vydání
Trine Novinka Trine 2 odhaluje datum vydání

Trine 2 odhaluje datum vydání

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Kouzelná plošinovka Trine 2 u nás bude již za pár dnů. Vývojáři ale odhalili kompletní kalendář vydání <strong>+ minimální systémové požadavky</strong>.

Reklama

Všechny tři hlavní platformy se titulu dočkají ještě v letošním roce. Bohužel majitelé operačního systému Linux si počkají až na příští rok, který nebyl více upřesněn.

Na PC a Mac se Trine 2 objeví v USA již zítra, 7.prosince letošního roku. U nás pak o pár dnů později, 9.prosince. Konzole včetně Xboxu360 a PS3 si budou muset pár týdnů počkat. Xbox Live a PSN nabídnou hru ke stažení 21.prosince letošního roku. Alespoň tedy před Vánoci. Odhaleny byly i minimální systémové požadavky, které naleznete níže.

Minimální požadavky

OS: Windows 7 / Vista / XP Procesor: 2.0 GHz CPU nebo vyšší Paměť: 1 GB RAM Grafická karta: ATi Radeon HD 2400 nebo NVIDIA GeForce 7600 a vyšší, kompatibilní s rozhraním DirectX 9.0 a s technologií Shaders 3.0 DVD-ROM: 2X HDD: 1.5 GB volného místa na disku Zvuková karta: DirectX 9.0 kompatibilní

Pro hru přes internet a pro aktivaci hry je nezbytné připojení k internetu.

Trine 2 se pochlubí nejen vylepšeným grafickým kabátkem, ale také kooperativním režimem, zbrusu novým příběhem a novými puzzly do počtu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama