Filmy/Seriály Zaklínač Článek Trojice nových videí z druhé řady Zaklínače

Trojice nových videí z druhé řady Zaklínače

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1

Také byla potvrzena třetí řada a oznámeny další projekty.

Reklama

Na netflixovské akci TUDUM se ukázala hromadu projektů, kdy jsme si třeba včera představili novou ukázku na animovaný seriál Arcane, tedy projekt ze světa populárního League of Legends.

A přirozeně zde nesměl chybět ani seriálový Zaklínač, s nímž tato streamovací služba opět narazila na zlatou žílu, což znamená, že z tohoto světa dorazí ještě mnoho děl.

Díky tomu jsme se dočkali rovnou trojice nových upoutávek na druhou řadu, kdy tu hlavní můžete zhlédnout v náhledu, případně na tomto odkaze. Ta se jmenuje Cesta k 2. řadě, kdy kombinuje záběry z obou. A nechyběl ani pohled na Vesemira, jehož ztvárnil Kim Bodnia.

Další dvě ukázky nabízí první celistvější záběry. Obě pocházejí z úvodní epizody, která bude adaptovat povídku Zrnko pravdy, kdy v té první Geralt probouzí Ciri a následně se vydává na lov Bruxy.

Druhá pak nabízí scénu, kde si spolu povídají Geralt a Nivellen.

Premiéra druhé řady je nastavena na 17. prosince, tedy téměř přesně dva roky po vydání série první.

Každopádně to, že nás druhá série teprve čeká, nezabraňuje tomu, aby byla oficiálně oznámena třetí série, a to skrze krátkou ukázku s aktualizovaným logem.

Nicméně nejen tímto hlavním seriálem je netflixovský svět Zaklínače živ, tudíž jsme se dočkali i pohledu do zákulisí připravované prequelové minisérie The Witcher: Blood Origin, která se bude odehrávat daleko před dobou samotného Geralta.

A aby toho nebylo málo, tak rovnou došlo na oznámení dalších projektů, kdy nás čeká další anime film a animovaný seriál pro děti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama