Troy Baker hraje bratra Nathana Drakea v Uncharted 4
Novinka Troy Baker hraje bratra Nathana Drakea v Uncharted 4

Troy Baker hraje bratra Nathana Drakea v Uncharted 4

Michal Burian

Michal Burian

25

„Jsem rád, že tě vidím na živu, bratříčku.“

Reklama

Pokud jste viděli patnáctiminutovou gameplay ukázku Uncharted 4: A Thief's End z PlayStation Experience, tak jste si možná všimli záhadného cizince, který Nathana nazývá mladším bratrem.

Podrobnosti o starším sourozenci Nathana se zatím drží pod pokličkou, alespoň víme, kdo si ho zahrál. O hlas se postará známá videoherní celebrita Troy Baker, kterého jste mohli slyšet v The Last of Us (Joel), Batman: Arkham Origins (Joker), Infamous Second Son (Delsin Rowe), Middle-earth: Shadow of Mordor (Talion), Call of Duty: Advanced Warfare (Jack Mitchell), Far Cry 4 (Pagan Min), The Crew (Alex Taylor) a bude také v Batman: Arkham Knight (Two-Face) a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Ocelot).

Baker vše odhalil na svém osobním Twitteru, kde prohlásil: „Jsem rád, že tě vidím na živu, bratříčku. Ano, to jsem byl já. Jsem sakra pyšný.“

Původně měl Sama Drakea hrát Todd Stashwick. Proč se nakonec Naughty Dog rozhodli pro Bakera, není známo.

Z teaser traileru, jenž se objevil v listopadu 2013, víme, že Sam Drake byl patnáct let pryč. Nathanovi vyčítá, že ho nechal hnít v pekelné díře. Minulost ho ale dostihla a teď za ní musí pykat. Otázkou, tak zůstává, zda jde skutečně o pokrevního bratra nebo spíše kamaráda z mládí, kteří si řekli, že budou bráchové. Objevují se rovněž názory, že Sam by mohl být hlavní padouch. Co myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama