Troy Baker mohl prokecnout letošní vydání Death Stranding
Death Stranding Novinka Troy Baker mohl prokecnout letošní vydání Death Stranding

Troy Baker mohl prokecnout letošní vydání Death Stranding

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy PlayStation PlayStation 4

Vše kvůli desetileté výzvě.

Reklama

Na sociálních sítích již nějaký čas běží desetiletá výzva (v originále 10 Year Challenge), která uživatele motivuje, aby přidali vlastní fotku před deseti lety a doplnili ji současným snímkem. Do akce se zapojil i Troy Baker, jeden z nejrespektovanějších herců ve světě videoher a hlas mnoha známých postav. Slyšet jsme ho mohli v God of War, The Last of Us, Batman nebo Uncharted.

Baker je i jednou z důležitých postav v tajemném Death Stranding. Hraje postavu The Man in the Golden Mask (muž se zlatou maskou) a právě u něj si udělal nejspíš problém. V rámci zmíněné výzvy sdílet fotku z roku 2009 a z roku 2019. U první přiložil screenshot z Final Fantasy XIII, zatímco u druhé využil Death Stranding. Internet se toho hned chytil a všichni tvrdí, že Death Stranding vyjde v letošním roce. Ono je to i tak dost pravděpodobné...

Hideo Kojima, který stojí za Death Stranding, nedávno navštívil studio Guerrilla Games. Od nich si před více jak třemi roky vzal Decima engine (pohání Horizon Zero Dawn) a postavil na něm svou novou hru. Teď se na místo činu vrátil a prezentoval zaměstnancům dvouhodinové demo ze začátku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama