Tvůrce multiplayeru Just Cause 2 se přidává k Avalanche Studios
Just Cause 2 Novinka Tvůrce multiplayeru Just Cause 2 se přidává k Avalanche Studios

Tvůrce multiplayeru Just Cause 2 se přidává k Avalanche Studios

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Bude spolupracovat na budoucích projektech studia. Zároveň je na dobu neurčitou pozastaven vývoj jednoho z fanouškových multiplayerů Just Cause 3.

Reklama

Včera se na fóru multiplayerového modu pro Just Cause 2 objevila zpráva od šéfa vývoje Camerona Footeho, který fanouškům oznámil, že ho zaměstnalo studio Avalanche ve Švédsku, aby v něm mohl spolupracovat na současných i budoucích projektech.

Foote tvrdí, že jako zaměstnanec Avalanche bude moci v budoucích projektech studia uvést věci, které si hráči tak oblíbili ve fanouškovském multiplayeru Just Cause 2 (známém také pod zkratkou JC2-MP). A zároveň věci, kterých nebylo možné docílit v rámci pouhého modu.

To znamená, že další projekty studia Avalanche zřejmě nabídnou multiplayer podobný tomu, který můžete zakusit díky modifikaci pro Just Cause 2. Může jít o další Just Cause nebo o zcela jiný projekt. Nutno však říct, že na Mad Maxovi 2 se soudě dle nedávných slov ředitele studia Christofera Sundberga zatím nepracuje.

Příliš nedoufejte ani v oficiální multiplayer Just Cause 3. Foote sice tvrdí, že pracuje i na nějakém současném projektu. Pravděpodobně ale bude vypomáhat s vývojem posledního DLC s názvem Bavarium Sea Heist nebo s tvorbou jiných projektů studia Avalanche.

Tento vývoj událostí má za následek pozastavení vývoje fanouškovského multiplayeru Just Cause 3, na němž kromě Footeho dělali i další lidé zodpovědní za vznik JC2-MP. Všichni tvůrci jsou časově příliš vytížení, takže nemohou pokračovat ve vývoji JC3-MP.

Multiplayer druhého dílu však bude nadále podporován. JC2-MP se tak může v budoucnu těšit z oprav různých chyb a udržování stability. Tvůrci doufají, že se jim co nejdřív povede najít řešení problému s kompatibilitou s grafickými kartami AMD.

Jak se zdá, z popela neoficiálního multiplayeru Just Cause 3 dříve či později vznikne něco oficiálního. Nutno však říct, že JC3-MP není jediný fanouškovský multiplayer pro Just Cause 3. Stále vzniká projekt nanos JC3:MP, na němž pro změnu pracují autoři nikdy nedokončeného neoficiálního multiplayeru pro GTA V. Ukázku z tohoto modu jste mohli vidět před několika dny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama