Tvůrce Titanfall a Call of Duty chce vyvíjet mobilní hry
Novinka Tvůrce Titanfall a Call of Duty chce vyvíjet mobilní hry

Tvůrce Titanfall a Call of Duty chce vyvíjet mobilní hry

Michal Burian

Michal Burian

7

Vince Zampella otevřel nové studio, které se bude věnovat výhradně mobilním hrám.

Reklama

Vince Zampella, spoluzakladatel Infinity Ward a Respawn Entertainment, otevřel nové studio v názvem Nuclear Division. Tvůrce Titanfall a Call of Duty chce vyvíjet mobilní hry společně se svým kolegou Larrym Paceyem.

,,Je hloupé ignorovat mobilní telefony," řekl Zampella v rozhovoru pro VentureBeat a dodal, že Respawn není vhodné místo pro experimentování s novými platformami. A tak se rozhodl založit nové studio, od kterého se pak Respawn bude učit nové metody.

V Nuclear Division mají velké plány, v současné době připravují hned několik her. Mluvit o nich ale zatím nechtějí. První titul se očekává během několika let. Zatím na nich pracuje méně než 12 lidí, v příštích měsících jich má být zhruba 50.

Příznivci Titanfallu se ale nemusejí obávat, Zampella v Respawnu rozhodně nekončí a podle jeho slov ho Nuclear Division nebude ani tolik zatěžovat, tvůrčímu celku bude spíše radit. Obě společnosti sídlí v Los Angeles v lokalitě San Fernando Valley.

Vince Zampella v minulosti se svým partnerem Jasonem Westem založil Infinity Ward, které se stalo úspěšných studiem. Stejně má nakročeno i Respawn stojící za multiplayerovou střílečkou Titanfall.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama