Tvůrci Bulletstorm chystají akční hru s vozidly
Bulletstorm Novinka Tvůrci Bulletstorm chystají akční hru s vozidly

Tvůrci Bulletstorm chystají akční hru s vozidly

Michal Burian

Michal Burian

5

Máme se dočkat akčních online hry s vozidly, alespoň to tvrdí inzerát hledající nové vývojáře.

Reklama

Cliff Bleszinski včera večer začal lákat na novou hru od studia stojící za rubačkou Gears of War a dnes jsme se dozvěděli, že tvůrčí celek People Can Fly hledá nové zaměstnance. Ti se budou podílet na vývoji akční hry s vozidly.

Alespoň to prozradil inzerát na oficiálních stránkách Epic Games. V něm se dočteme, že firma hledá zkušené vývojáře, kteří si poradí s návrhy a herním designem. UI programátor by zase měl mít zkušenosti z Xbox Live a PlayStation Network. Hlavní ale je, aby každý měl zkušenosti s tvorbou akčních her.

Návrhář by měl umět vytvořit živoucí, uvěřitelné a osobní herní prostředí s nezapomenutelným "wow" efektem, stejně tak navrhnout cool postavy, zbraně a vozidla.

Jinde se zase dočteme, že Epic od vývojářů vyžaduje, aby navrhli jakousi cestu hráče, místa ke krytí, hádanky a různé skripty. Dále design postav musí být jedinečný, nezapomenutelný, sílný po estetické stránce a především věrohodný, potažmo funkční. Zbraně a vozidla zase musí vykazovat silný estetický zážitek v rámci funkčního designu.

Samotný senior gameplay designer by měl být schopen čerpat z her různých žánru a platforem. Že by šlo o projekt, který se bude křížit s několika žánry (možná akce s RPG prvky)?

Samotný koncept akční online hry s vozidly nepoukazuje okamžitě na sérii Gears of War. Jenže následující zmínky - místa ke krytí a schopnosti vytvořit historické prostředí či momenty, už naznačují malinko k sérii GoW.

Co si o tom myslíte vy? Nezapomeňte rovněž na nedávné nepotvrzené informace časopisu OXM. Ten tvrdil, že People Can Fly se chopí preguelu Gears of War. Nebo že by šlo o pokračování Bulletstorm?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama