Tvůrci Bulletstormu pracují na nové hře pod záštitou Square Enix
Novinka Tvůrci Bulletstormu pracují na nové hře pod záštitou Square Enix

Tvůrci Bulletstormu pracují na nové hře pod záštitou Square Enix

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Studio People Can Fly pracuje na projektu, který má být ideálním doplněním současného portfolia Square Enix.

Reklama

Polský tým People Can Fly se v minulosti zapsal do paměti hráčů značným množstvím titulů. Toto studio vytvořilo takřka kultovního Painkillera, podílelo se na vývoji několika dílů Gears of War a zapomenout bychom neměli ani na povedenou střílečku Bulletstorm a bezplatnou hříčku Duty Calls, která parodovala Call of Duty a další moderní střílečky.

Před dvěma roky se lidé z People Can Fly po letech těsné spolupráce s Epic Games osamostatnili a nově začali spolupracovat s jiným významným vydavatelem - se Square Enix. Spolu s ním připravuje polské studio dosud neoznámenou AAA hru pro PC a aktuální konzole.

Zatím nevíme, jak se chystaná hra od People Can Fly a Square Enix jmenuje nebo kdy se dočkáme jejího vydání. V tiskové zprávě se dočteme nanejvýš to, že jde o high-end titul, takže se bude pravděpodobně pyšnit pokročilým vizuálem.

Dá se však očekávat, že půjde o akční hru, studio má koneckonců na kontě takřka bez výjimky střílečky hrané z pohledu první či třetí osoby, takže je dost pravděpodobné, že chystaný titul bude něco podobného. Zástupce Square Enix se přitom vyjádřil, že nový projekt People Can Fly má být ideálním doplněním aktuálního portfolia společnosti. V něm se nachází značky jako Tomb Raider, Deus Ex, Just Cause nebo Final Fantasy.

Hra se podle všeho nenachází v nijak pokročilé fázi vývoje, což mimo jiné znamená, že s odhalením na letošní výstavě E3 nepočítejte. Bude každopádně zajímavé sledovat, s čím kluci a holky z People Can Fly přijdou po svém posledním projektu, kterým byl remaster Bulletstormu s podtitulem Full Clip Edition. Tomu jsme v recenzi dali známku 8/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama