Tvůrci Dark Souls a Bloodborne chystají Déraciné na PS VR
Déraciné Novinka Tvůrci Dark Souls a Bloodborne chystají Déraciné na PS VR

Tvůrci Dark Souls a Bloodborne chystají Déraciné na PS VR

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4

Vžijeme se do ducha na internátní škole. Dokážeme studentům svou existenci?

Reklama

Na tiskové konferenci PlayStationu byl v noci představen nový titul pro PlayStation VR. Za hrou Déraciné stojí japonské studio FromSoftware, které známe díky skvělé sérii Dark Souls a PS4 exkluzivitě Bloodborne. Na vývoji spolupracuje i tým Sony z Japan Studio.

Déraciné je příběhová adventura, v níž se vžijeme do ducha, kterého vyvolala mladá, osamocená dívka v internátní škole. Budeme muset dokázat svou existenci a vybudovat jedinečnou vazbu se šesti studenty prostřednictvím chytrých interakcí. Postupně se budeme dozvídat různá tajemství a k dispozici budeme mít schopnosti pro manipulování se životy a časem, abychom změnili osud mladých lidí. Podíváme se tedy i do minulosti studentů.

„Našim cílem při vývoji tohoto titulu je využít nejnovější technologii virtuální reality k vytvoření adventury nebo vizuálního románu, kde hráči prozkoumají svět plný záhad. Nejdůležitějším prvkem Déraciné je vazba mezi hráčem, neviditelným světlem a dětmi internátní školy. To vše doprovází emocionální, přesvědčivý příběh,“ tvrdí autoři.

Déraciné vyjde v letošním roce exkluzivně pro PlayStation VR. Vývoj vede Hidetaka Miyazaki.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama