Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided odhalují achievementy a trofeje
Deus Ex Novinka Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided odhalují achievementy a trofeje

Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided odhalují achievementy a trofeje

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

S trochou trpělivosti a mučení myši snadno zjistíte, co všechno budete moci při hraní nového Deus Ex splnit. Tedy pokud nejde o příběhové záležitosti, které zůstávají skryté.

Reklama

Deus Ex: Mankind Divided sice vychází až ke konci srpna, ale už nyní se můžeme podívat na značnou část achievementů/trofejí, které hra nabídne. K jejich představení došlo prostřednictvím gifu zveřejněného na Twitteru.

Jestli se tedy chcete podívat na to, co všechno budete moci splnit, račte si gif několikrát pozastavit. Nutno podotknout, že cokoliv související s důležitými příběhovými událostmi nebo jinými tajnostmi je stále tajné, takže by přehled neměl vyzradit nic důležitého. Pokud se ale chcete zcela vyhnout riziku, že vám přehled pokazí nějaké překvapení, ignorujte jak gif, tak i následující text.

Všimnout si můžete třeba achievementu/trofeje za použití určitých augmentací a za plný upgrade libovolné zbraně a větve stromu augmentací. Očividně dojde i na nějaké experimentální augmentace. Příznivcům absolutního stealth přístupu se budou jistě líbit odměny za průchod hrou bez zabití jediné živé bytosti (včetně bossů) a bez jediného spuštění alarmu. Veterány série snad potěší šance zadat do prvního číselníku ve hře klasickou kombinaci.

Nepochybně jde o kombinaci 0451, kterou můžete znát z prvního Deus Ex, z Human Revolution nebo z Bioshocku, kde se tohle klasické čtyřčíslí také objevilo.

Jeden achievement navíc odhaluje, že Mankind Divided začne v Dubaji, ne v Praze. Pozornější klikači se pak nejspíš pozastaví nad něčím spojeným s okurkami, ale raději se neodvažuji přemýšlet o tom, co by to mohlo být. Nechybí ani odměna za nalezení všech unikátních e-knih a achievementy a trofeje spojené s nedávno představeným herním módem Breach.

Důvod zveřejnění toho všeho je přitom prostý. Podle tvůrců by přehled achievementů a trofejí stejně dříve či později uniknul, takže se o jeho zveřejnění raději postarali sami. Tomu se nelze příliš divit, k takovým únikům přeci jen dochází dost často.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama