Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided ukazují sběratelskou edici
Deus Ex Novinka Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided ukazují sběratelskou edici

Tvůrci Deus Ex: Mankind Divided ukazují sběratelskou edici

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

V oficiálním unboxing videu uvidíte sošku Adama Jensena, steelbook nebo chudokrevný artbook.

Reklama

Jean-François Dugas, ředitel vývoje Deus Ex: Mankind Divided, se ujal oficiálního unboxing videa, v němž vám ukáže rozbalování sběratelské edice hry.

Kromě stylové krabice uvidíte poněkud chudokrevný, tenký artbook, v němž najdete koncepty postav, lokací nebo předmětů. Samotná hra se přitom ukrývá v hezky zpracovaném steelbooku, v němž kromě disku (nebo disků, pokud se budeme bavit o PC verzi) s Mankind Divided najdete i aktivační kódy.

Ty vám kromě hry zpřístupní i bonusový obsah, konkrétně balík skinů a výbavy Augmented Covert Agent Pack, extra misi Desperate Measures, ukázku soundtracku hry, mini artbook, komiks The Dawning Darkness a knihu Hard Line. To všechno samozřejmě v digitální podobě. Veškerý tento bonusový obsah přitom obdrží i ti, kteří si včas předobjednají základní verzi hry v Day One edici.

Dominantou edice je ale nepochybně soška Adama Jensena s motivem aktivující se nebo naopak deaktivující se augmentace Titan Shield. Sošku si navíc můžete trochu přizpůsobit, a to díky možnosti nasadit nebo naopak sundat tlumič Adamovy zbraně.

V obchodě Xzone.cz je sběratelská edice Mankind Divided stále k dostání, a to na všechny tři platformy. Takže jestli o ni máte zájem a nenecháte se odradit tradičně přemrštěnou cenou, raději moc dlouho neváhejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama