Tvůrci Dishonored zřejmě převzali otěže Prey 2
Prey 2 Novinka Tvůrci Dishonored zřejmě převzali otěže Prey 2

Tvůrci Dishonored zřejmě převzali otěže Prey 2

Michal Burian

Michal Burian

42

Arkane Studios možná převzalo otěže vývoje Prey 2 od Human Head Studios a pracuje na kompletním restartu projektu, tvrdí nepotvrzené informace.

Reklama

Fanoušci sci-fi akce Prey se možná přece jen dočkají pokračování. To bylo sice oznámeno již v únoru 2011, pak se ale objevily spekulace, že Human Head Studios nezvládají vývoj a jednoduše přecenili své síly. Měli v plánu vytvořit hru odehrávající se v otevřeném světě. Nakonec Bethesda celý projekt uložila k ledu a možná se k němu někdy v budoucnu vrátí.

Podle nejnovějších nepotvrzených informací pocházející z fanouškovské stránky Alien Noire se na Prey 2 začalo opět pracovat, ovšem od samotných základů, projekt by měl být tak restartován. Otěže mělo prý převzít texaské studio Arkane, na které si jistě vzpomenete díky stealth akci Dishonored.

Zdroj dále tvrdí, že na Prey 2 spolupracuje i tvůrčí celek Obsidian (Fallout: New Vegas), avšak v obou týmech nepamatuje podle všeho dobrá nálada. Několik členů totiž nechtělo na Prey 2 vůbec pracovat, nakonec ale byli donuceni (nebo si to jednoduše rozmysleli) a vývoj mohl začít. Zajímavým detailem je, že by Prey 2 mělo být postaveno na enginu z Dishonored a cíleno by mělo být na rok 2016.

Tak uvidíme, jak to nakonec celé bude, Bethesda se pochopitelně ke spekulacím nevyjádřila a pravděpodobně se pravdu jen tak nedozvíme, pokud by Prey 2 bylo skutečně v plánu na rok 2016.

Otázkou zůstává, co nám nakonec Prey 2 nabídne. Pokud bude kompletně přepracováno, tak by třeba nemuselo v budoucnu lákat ani do míst, kde gravitace nepůsobí vždy směrem dolů. Více se o původním Prey 2 dočtete v našem preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama