Tvůrci Gears of War a Halo pracují na nových projektech
Gears of War Novinka Tvůrci Gears of War a Halo pracují na nových projektech

Tvůrci Gears of War a Halo pracují na nových projektech

Michal Burian

Michal Burian

4

Studia 343 Industries a The Coalition jsou zaneprázdněná.

Reklama

Tisková konference Microsoftu na E3 byla ve znamení spousty her. Dohromady jsme viděli více než 40 různých titulů. Pro mnohé šlo ale o zklamání, z větší části šlo totiž o nezávislé projekty, které každého nezaujmou. Spokojit jsme se tak museli se závody Forza Motorsport 7, zombie survivalem State of Decay 2, pirátským dobrodružstvím Sea of Thieves, šílenou explozivní open-world akcí Crackdown 3 nebo pohádkovou a emocionální plošinovkou Ori and the Will of the Wisp.

Phil Spencer je s výše zmíněnými hrami spokojený. Podle jeho slov jsou rozmanité a každý si na Xboxu One a Windows 10 najde to své. Ale nemusíte se bát, v přípravě jsou i nové projekty od tvůrců Gears of War a Halo. Studio 343 Industries má ve vývoji nejen nové Halo, ale také nějaký další projekt, který by měl vyjít ještě před příchodem dalšího Halo. To The Coalition stále podporují Gears of War 4 novým obsahem a zároveň budují nový díl této populární střílečky.

Kdy se dočkáme odhalení? Podle všeho nejpozději za rok, v červnu na E3 2018.

Co myslíte, dokázal Microsoft v Los Angeles, že nepotřebuje mít každý rok nové Halo nebo Gears of War? Napište svůj názor do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama