Tvůrci Metroid Dread pracují na novém temném fantasy RPG
Metroid Dread Novinka Tvůrci Metroid Dread pracují na novém temném fantasy RPG

Tvůrci Metroid Dread pracují na novém temném fantasy RPG

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Multiplatformní titul vydá společnost 505 Games.

Reklama

Vývojáři z MercurySteam, jejichž nejnovější hra Metroid Dread bude bojovat o titul hry roku 2021, podepsali novou dohodu s vydavatelstvím 505 Games. Výsledek této smlouvy má být projekt s kódovým označením "Project Iron". Má se jednat o akční RPG z pohledu třetí osoby a zasazené do temného fantasy světa. Hra má být multiplatformní, přičemž její počáteční rozpočet na vývoj zatím odpovídá 27 milionům eur (690 milionů korun).

Tvůrci Metroid Dread pracují na novém temném fantasy RPG

MercurySteam je španělské vývojářské studio se sídlem v Madridu, které bylo založeno v roce 2002. Studio například pracovalo na hrách Metroid: Samus Returns, Castlevania: Lords of Shadow či už zmíněném Metroidu Dread. "Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s týmem MercurySteam, osvědčeným studiem, které v průběhu let vytvořilo řadu fenomenálních značek - včetně nedávného hitu Metroid Dread ve spolupráci s Nintendem. Díky tvůrčí vizi a talentu MercurySteam a rozsáhlým zkušenostem 505 Games mohou hráči očekávat vysoce kvalitní, poutavou a zajímavou hru," uvedli Raffi a Rami Galante, spoluředitelé mateřské společnosti 505 Games Digital Bros. Bližší informace o nadcházející hře od MercurySteam ale zatím spoluředitelé nezveřejnili.

Metroid Dread se stal nejrychleji prodávanou hrou série. Koneckonců v naší recenzi si tento titul vysloužil silnou devítku, kde jsme pozitivně hodnotili především souboje, audiovizuální zpracování a atmosféru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama