Tvůrci Quake Champions přibližují dalšího hrdinu
Quake Champions Novinka Tvůrci Quake Champions přibližují dalšího hrdinu

Tvůrci Quake Champions přibližují dalšího hrdinu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Tentokrát přišel na řadu robotický zabiják Clutch. V novince najdete i trailer věnovaný postavě Slash.

Reklama

Tvůrci Quake Champions nadále pokračují v pravidelném představování jednotlivých šampionů a jejich schopností. Tentokrát tu máme robota s názvem Clutch. Ten býval těžařským robotem, síťová porucha během rutinního přesunu dat však způsobila, že se z něj stala mašina na zabíjení všeho živého.

Jeho aktivní schopnost Barrier mu umožňuje vyvolat energetický štít jako obranu proti útokům ostatních postav. Pasivní schopností je pro změnu Still Defense, která zastaví nepřítele, který se s vražedným robotem srazí tváří v tvář. Když do Clutche například narazí Scalebearer se svou schopností prudkého výpadu, okamžitě se zastaví, takže má Clutch dost času na jeho likvidaci.

Minulý týden navíc došlo k představení postavy Slash. Tahle bruslařka vládne zejména aktivní schopností Plasma Trail, díky níž za sebou může nechat zářící stopu. Ta zraní nepřátele, kteří s ní přijdou do styku. Posléze je možné stopu vyhodit do povětří, přičemž Plasma Trail se hodí hlavně na nalákání nepřátel do pasti nebo do úzkých prostor, ideálně s pomocí spoluhráčů. Z šikovného využití této aktivní schopnosti tak může těžit celý tým, samozřejmě v případě týmových módů.

Pasivní schopnost Crouch Slide umožní této postavě skrčit se během pohybu a neztratit tímto úkonem rychlost. Během krčení navíc dovoluje mnohem rychlejší změnu směru, než jaké mohou v tomto případě dosáhnout ostatní šampioni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama